Vacature

Ergotherapie aan de Zaan is een praktijk voor ergotherapie voor de omgeving Zaanstad/ Wormerland. Naast de reguliere ergotherapie vragen worden hier mensen behandeld met klachten aan de pols en hand. Onze doelgroep bestaat uit mensen van alle leeftijden die klachten ervaren als gevolg van overbelasting evenals nabehandeling van letsels en operaties. De behandeling bestaat uit spalktherapie, oefentherapie, functionele training, wondverzorging, littekenbehandeling en gewricht beschermende maatregelen.

ERGOTHERAPEUT en/ of handtherapeut Inzetbaarheid: aantal uur per week in overleg

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Ergotherapie en bent geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ervaring in handtherapie is een pre.

Als persoon ben je flexibel, sociaal en ambiteus. Beschik je over een grote mate van zelfstandigheid, weet je prioriteiten te stellen en functioneer je prima in (multi-disciplinair) teamverband.

Lijkt het jou als ergotherapeut en/ of handtherapeut leuk om mensen te helpen met met name handproblematiek?

Zou je als zelfstandige willen werken ( inkopen) of toch liever in loondienst in een goed lopende eerstelijns ergotherapie praktijk? Er zijn meerdere opties mogelijk/ bespreekbaar.

Reageren kan voor 11 maart, mail je motivatie en CV naar info@ergotherapieaandezaan.nl

Ellen Bosboom
Ergo-handtherapie Ergotherapie aan de Zaan
tel.nr.: 0617055481
www.ergotherapieaandezaan.nl