Mijn naam is Ellen Bosboom en ben geboren in 1981 in Zaandam, ik ben altijd woonachtig geweest in de Zaanstreek (aan de Zaan). Sindskort woon ik nu in de grote stad Amsterdam wat mij zeer goed bevalt, ondanks dat ben ik erg blij met het feit dat ik nog altijd werkzaam ben in de Zaanstreek.

In 2013 heb ik de opleiding tot handtherapeut gevolgd en met succes afgerond. Voor en tijdens de opleiding Ergotherapie (2007) is mijn interesse en enthousiasme voor handen (revalidatie) enorm gegroeid. Mijn motivatie om de opleiding te gaan volgen is het zien van de verschillende handpatienten en mijn eigen ontwikkeling binnen het vak ergotherapie. Mijzelf kunnen ontwikkelen binnen een specialisme trekt mij aan in de handtherapie. Handen zijn naast een prachtig stukje anatomie ook zeer belangrijk in het dagelijks leven. De handen vertellen veel over de patiƫnt en zijn of haar leven.

Het mag dus duidelijk zijn dat ik met veel plezier en passie mijn werk als hand-ergotherapeut uitvoer.

Ik ben lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland,ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en lid van NVHT (Nederlandse Vereniging Handtherapie). ik neem deel aan het reumanetwerk Zaanstad en het netwerk Handtherapie Noord-West. Ik blijf mij ontwikkelen en werken aan scholing, verdieping en kwaliteit zodat de beste zorg aangeboden kan blijven worden.

Hoe clienten Ellen omschrijven:

"Ellen was zeer betrokken tijdens mijn behandeling en heeft ontzettend goed uitgelegd waarom ik bepaalde zaken nou wel mag doen en welke niet."

"Ellen was zeer geduldig en duidelijk tijdens de behandeling; nooit te beroerd de anatomie of een oefening nogmaals uit te leggen zodat ik wist waarom ik aan het oefenen was. Dit met een gewenst resultaat, ik heb een stuk minder last van mijn handen."

"Ellen heeft mij vakkundig geholpen door een passende spalk te maken en mij adviezen te geven tijdens mijn dagelijkse activiteiten."